Publisert 2 kommentarer

Z-fold card med Reprint

Hei, så er det min tur igjen… Det er en brettekort-bølge blant mange av skrappedamene jeg kjenner for tiden. Mange av de”gamle” teknikkene dukker opp igjen, og det er moro å se. Jeg skal vise dere 2 kort denne gangen, samme bretteteknikk, men likvel forskjellig.

Begge disse kortene er laget med de nye julepapirene til Reprint. Jeg synes de er kjempefine. I tillegg har jeg brukt endel dies. Fra Creative Expression: Poinsettia, Pine twig, Swirling Stars, Pine Bough. Hjertet er fra Marianne design og den søte lille pepperkakemannen er en X-cut dies, Juleklem erfra Papir Design. Stemplene er også Papirdesign

Slik som dette ser kotene ut når de er åpnet:
Disse kortene er utrolige enkle å lage. 2 biter bazzill. Hoveddelen er 5,5x11inch. “Magebeltet” er        1 1/2×11 inch. Begge scores på 2 3/4 og 5 1/2 inch (Magebeltet må du snu i motsatt retning før de limes sammen)
Etter at de er scoret, brettet og satt på paneler og mønsterpapir, limes delene sammen 
Ønsker dere en kreativ og fin uke…. 
Klem fra Irene

2 kommentarer på “Z-fold card med Reprint

  1. Det var fine kort. Så fint at du la ut beskrivelse for jeg har lett etter mønster. Disse skal jeg prøve meg på.

  2. Takk Lene… moro å lage noe enkelt også 🙂

Legg igjen en kommentar