Publisert 1 kommentar

Xcut Xpress

Dette er min føste dag med blogging i Scrappehjerte, og jeg håper jeg fixer det like bra som de andre jentene.
I august  handler det om de forskjellige maskinene vi bruker når vi scrapper, lager kort eller vi holder på med 3D prosjekter. Det er et hav av muligheter, men vi har vel en vane å velge de mest kjente.

Jeg har fått i oppgave å fortelle litt om Xcut Xpress fra Docrafts. En av de litt mindre kjente Diecutting maskinene.  Slik ser den ut når den er klar til bruk:

Maskinen er stor nok til A4 formater, den kommer med en Base-plate, en kutte-plate og en tynn metallplate som brukes om man skal kutte filt, eller andre stoffer.
Den står stødig på bordet og er enkel å håndtere. Du kan enkelt slå den sammen slik som dette. Da tar den liten plass på skrapperommet og er enkel å frakte med seg, på treff og lignende.

Her har du den både klar til bruk og når den er slått sammen. 

Jeg synes dette er en fin og hendig maskin som fortjener en plass i vår scrappeverden. Den er liten og hendig, den trenger bare en baseplate og en kutteplate for å kutte nesten alle typer dies vi kjenner.
Det eneste unntaket er de tykke diesene fra Tim Holtz.  Når man skal bruke dem bruker man kun to kutteplater, en over og en under diesen, men dette kommer jeg tilbake til etterhvert.

Dette var min presentasjon av Xcut Xpress. 
Maskinen får du kjøpt på Skrappehjertet
Ha en strålende dag
Hilsen Irene

1 kommentar på “Xcut Xpress

  1. Så fin presentasjon av en for meg litt ukjent maskin 🙂

Legg igjen en kommentar