Publisert Legg igjen en kommentar

Vintage Romance, Maja D

En ny onsdag og jeg har nok et innlegg med Maja Designs nye papirserie Vintage Romance. Serien går i flere farger, rosa, lys blå, lys turkis og brun. De er fine å bruke “ton i ton”, men de fleste arkene går fint å mikse sammen. Det finnes også to fine ark i serien med bilder og etiketter. 
Jeg har laget en eske med lokk som åpnes på midten. Grei å lage, og her har du mulighet til å mikse flere papirer sammen. Mønsteret til boksen fant jeg på nettet, trykk HER så finner du mønster på 
Split Top Box.
Oppi boksen er det plass til noen fine kort og vips så har du en super gave. 

Jeg har limt på en utstanset serviett fra Tim Holtz, Doily 2. Den er limt kun på den ene halvdelen av lokket slik at det kan åpnes på midten. På servietten har jeg pyntet med blomster og blader + et lite bilde fra papirserien. Nederst til høyre på lokket har jeg limt på en generøs sløyfe laget med idea_ology_crinkle_ribbon. Båndet er sprayet med vann, krøllet sammen og tørket.  Jeg bruker ofte en easy bow maker når jeg knyter sløyfer. 
Så var det din tur! 
Hilsen Lene

Legg igjen en kommentar