Publisert 1 kommentar

Verdens kuleste jeanspapirer

Hei
Vi har vel alle et forhold til ola-bukser og da jeg så dette papiret i butikken, må jeg si jeg falt pladask. Jeg har dekkebrikker i ola-stoff, og tenkte at her må man finne på noe morsomt.

Når man inviterer ei god venninne på lunsj er det rett og rimelig at ei scrappedame lager noe ekstra som pynt. Jeg har laget en liten tynn eske hvor serviett, kniv, skje og gaffel har fått plass. 
Esken er laget med Envelope Punch Board, og er veldig enkelt å lage.
Jeg har brukt blå Bazzill som base til esken og Dongeripapiret som mønsterpaneler. Så har jeg limt fast en blomst som er laget av ekte olastoff. Jeg limte stoffet på blå Bazzill og kutte ut med diesen “Tattered flowers fra Tim Holtz. 
For å lage esken trenger du en bit Bazzill på 21cm x 21 cm.
Legg papiret på 7,9 cm i Envelope Punch Board, punch og preg linjen i sporet. Skyv papiret til 8,9 cm og punch og preg igjen. Roter papiret 90 grader og legg papiret slik at den første pregelinjen ligger under scoreguiden/pilen. Punch og preg igjen! Gjør det samme med neste pregelinje. Gjenta dette på alle pregelinjene hele veien rundt arket. Det skal ligne en konvolutt bare med doble pregelinjer. Klipp til og lim fast dongeri/mønsterarket (begynn med den ene korte innsiden). Lim så den andre korte delen under de to store sidedelene. 

Velbekomme! Hilsen Lene
  

1 kommentar på “Verdens kuleste jeanspapirer

Legg igjen en kommentar