Publisert 1 kommentar

Stemple med Distress Oxide !

Hei
Tenk at det er mai allerede. Tiden flyr, før vi vet ordet av det er det sommer.  Jeg har slitt med en vond arm i lang tid nå, så jeg har ikke vært særlig aktiv i det siste. Jeg prøver å hvile armen så mye som mulig. Men noe må jeg jo lage, scrapping er jo tross alt min form for rekreasjon.  Det er litt av grunnen til at dette blir et forholdsvis enkelt kort.

Kortet her er laget på Kraft kartong og hvit bazzill. Blomstene er stemplet med “Layering stamps” som jeg kjøpte hos Scrappehjertet i forrige uke. Jeg vet at Ida ikke har flere igjen, men hun tar sikkert inn igjen dersom flere ønsker dem. Jeg hadde opprinnelig bestilt stempelputer som passet til denne type stempling, men de var utsolgt fra leverandøren, derfor ble stemplene liggende noen dager før jeg tok dem i bruk.  Vel, så begynte jeg å prøve med det stempelputene jeg hadde liggende hjemme, og det best resultatet fikk jeg med Distress Oxide. Blomstene er stemplet med 4 lag med blekk. Først med Fossilized Amber, så med Spiced marmalade, deretter Fired brick og til slutt med sort.

Jeg har stemplet verset og farget chipboardordet “Gratulerer” med Fired brick, så jeg kan trygt si at Oxide er veldig allsidig og kan brukes på det meste.

Inni har jeg gjort det veldig enkelt. Jeg brukte labelen jeg kuttet ut av det hvite på forsiden, på den ene delen og den andre har jeg lagt en panel med bare hvitt…

Det er litt vanskelig å se men for at det ikke skulle bli så kjedelig inni, embosset jeg med en dies en  firkant på det hvite. Det gjorde jeg ved å bare bruke gummimatte og embossingplate oppå diesen slik at det ikke ble kuttet gjennom. 
Det gir en fin effekt ikke sant?
Ønsker dere en flott mai og håper på mange deilige varme dager fremover 
Klem fra Irene

1 kommentar på “Stemple med Distress Oxide !

  1. Super bruk av dies, også til å embosse med. Takk for tips!

Legg igjen en kommentar