Publisert Legg igjen en kommentar

Sommerens store eventyr

Bryllup er bloggens tema i april og jeg vil begynne med en idé til invitasjon og bordkort. Når man skal planlegge begivenhetens tema er det fint om noen detaljer går igjen. Jeg har valgt som utgangspunkt en søt liten dies fra MemoryBox som heter Bramble Circle Dies, men enhver dies formet som en krans gjør nytta her.

Jeg har brukt hvit Bazzill til selve kortbasen, den embossede fronten på kortet og den ene kransen. Dessuten har jeg brukt Kraft kartong til rammen og den underste kransen. De små hjertene er stanset ut med en hjertepunch. Jeg har brukt en gammel embossingfolder fra Sizzix men Scrappehjertet har en flott pakke med tre embossingfoldere med hjerter. Den finner du HER
Hvis du skal sende mange invitasjoner kan det være lurt å lage dem i en størrelse som er lett å sende i “vanlige” konvolutter. Skjærer du et Bazzill ark på 4″ og 8″ og bretter hver del på midten, får du tre kort på 4″ x 6″.
“Invitasjon” er kuttet ut på en Tim Holtz strips dies, men det kan gjøres mye enklere med en dies som kutter ut hele ordet. Den finner du HER!
Bordkortet er to kranser lagt oppå hverandre med små hjerter festet rundt omkring. En navnebanner limes på og vips; ferdig!
Håper dette kan inspirere deg og legg gjerne igjen en kommentar, det liker vi!
Hilsen Lene

 

  

 

Legg igjen en kommentar