Posted on Leave a comment

Sommer og sol (og nye dies)

Siden vi starter på sommermåneden juni, tenkte jeg vi kunne begynne med noe som likner sommer.
Det er vel ingen hemmelighet at jeg er litt over middels glad i maritim stil. Scrappehjertet har et veldig godt utvalg i papirer og dies med hentydning til sol, sand, sjø og sommer. 

Med Kraftpapir og mønsterark fra den siste 6×8 inch blokka fra Marianne Design har jeg laget et enkelt kort. Enkel pynt med blå og hvit hyssing, en stor hvit knapp og en sølvcharm. Stempelet er privat og jeg har brukt hvitt embossingpulver. Kantborden er fra fjorårets utvalg av Martha Stuart punchere, flere nye i butikken nå.
Mitt neste kort er laget med brun Bazzill og et ark fra en helt ny 6×6 inch blokk fra Studiolight. Blokka er full av fine ark med treverk-trykk. 
Jeg har brukt en dies fra Marianne Design med flere skjell og sjøstjerner, og ankeret er en gammel QK dies, men butikken har flere fine anker-dies. Banner/vimpel på toppen er fra Sizzix, tattered banners, Tim Holtz.
Til slutt eller “rosina i pølsa” er en stor dies, også fra Marianne Design, som er et koøye. Jeg har kuttet det ut i sort Bazzill og strøket over med Inka Gold. Jeg har limt på noen utstansa skruer og fremhevet de med Inka Gold også. Til slutt limte jeg på to store halvperler som ser ut som metall.
Jeg er blitt en stor fan av Inka Gold og synes effekten blir knallfin når du stryker fargen over papiret og får fram små detaljer. 
Tenk deg at du sitter i en båt og ser ut av koøyet! Utenfor ser du en strand med to blåskjell, tre hvite skjell og ei sjøstjerne. Kast ankeret og gå i land, kanskje plukke skjell!
Ønsker alle en fin forsommer!
Hilsen Lene

Leave a Reply