Posted on 2 Comments

Siste rest av sommer

Når jeg får en idé og tannhjula begynner å spinne, må jeg bare prøve ut i praksis det hjernen bobler over av.
Det finnes mengder av flotte papirer som har treverk-print, men jeg ville prøve å lage en type trepanel som ser litt mer troverdig ut. Jeg ville ha de små mellomrommene mellom hver planke, liksom.

Håper du kan se hva jeg har gjort. På en bit tynn papp har jeg limt tynne remser med oppskjært papp med et bittelite mellomrom. Jeg har brukt papp-embalasje etter en pizzaeske. 
Når alle “plankene” er limt på pappen og tørket har jeg renskjært biten så den passer mine mål til en notatbok. Jeg malte over med en mørkbrun maling, Distress Paint, farge ground espresso. Du kan også bruke sort maling eller sort Gesso.
Når malingen er tør, maler jeg uvørent over med en annen farge, med en tannbørste. Teknikken har jeg beskrevet i et annet innlegg som du finner HER.
Med maljebånd og et koøye med hyggelig utsikt ble dette en tøff maritim notatbok.
Her har jeg laget en annen notatbok med koøye laget av to runde dies i forskjellige størrelser. Før jeg maler med sort maling har jeg limt på 8 små halvperler som skruer/nagler. Når malingen er tør har jeg hatt på InkaGold, som jeg stryker på med fingeren. Nøkkelhullet har fått samme behandling.

Som dørhåndtak har jeg brukt en av de små knottene, Drawer Knobs. 

De små “naglene” i treplankene har jeg laget med Crop-a-dile-tangen.
Da er det deilig når resultatet av idémyldringen ble slik jeg hadde tenkt meg og at jobben var kjempemorsom. 
Materialer:
Kreativ hilsen fra Lene

2 thoughts on “Siste rest av sommer

  1. Fy søren så tøffe de ble❤
    Akkurat slik jeg liker det��

  2. Tusen takk! Bare å sette i gang, dette var moro 😉

Leave a Reply