Publisert 1 kommentar

Siste dag med Xcut blogging

Håper dere har fått litt inntrykk av denne maskinen nå. Forhåpentlig synes dere manskinen høres brukbar ut, for det er ingen tvil om at den er bra.

Jeg nevnte den første dagen at det er et eneste unntak når det gjelder hvordan du bruker platene, og det er når du skal stanse ut de tykke diesene fra Tim Holz. Dette krever at du har to kutteplater. En som du bruker under diesen og en som du bruker oppå. Jeg har ikke to kutteplater som tilhører Xcuten, men jeg fant ut at jeg kunne bruke den tynne gamle kutteplaten jeg hadde fra cuttlebugen min oppå istedet.   (godt den ikke var kastet.) Derfor har jeg aldri hatt bruk for en ekstra plate.

Det er jo nettopp det som er så bra med Xcuten, den er mer uavhengig enn de andre maskinene. Det eneste jeg har funnet ut er at det må være gode harde plater og ikke for tykke.

Hjulet oppå stilte jeg inn på 10,5 når jeg stanset ut med denne tykke diesen
Resultatet ble kjempebra det

Altså, Xcut xpress takler alle typer dies. Like bra til tynne som til tykke dies, uten at det krever masse utstyr. Man kan stanse ut mange dies samtidig, det er bare litt tyngre å sveive når det blir mye på platen.

Det er selvsagt ikke noe problem å bruke embossing foldere heller. Som alltid er det først base-platen, deretter embossingfolder med bazzill inni og på toppen bruker du  kutteplaten. Jeg stiller inn hjulet på maskinen til ca 8,5 på nesten alle foldere. Her er et par eksmpler på resultat med bruk av Embossingfoldere

Det er litt vanskelig å se, men litt inntrykk får du vel?
Til slutt noen eksempler prosjekter hvor jeg har brukt Xcuten 
Et bryllupskort, jeg har laget flere av…
 Bryllupskort i hvitt ig sølv
 Lokket på en boks
 Bunnen på samme boksen. Bunnen stanset jeg ut 3 av samme og limte sammen. Da ble den stødigere og stivere.
Så enda et kort, litt for “stivt” kanskje etter min stil, men la gå… 

Jeg anbefaler gjerne Xcut Xpress. Det er en god maskin med alle de funksjonene som trengs. 
Hilsen fra Irene

1 kommentar på “Siste dag med Xcut blogging

  1. If you want your ex-girlfriend or ex-boyfriend to come crawling back to you on their knees (even if they're dating somebody else now) you got to watch this video
    right away…

    (VIDEO) Why your ex will NEVER get back…

Legg igjen en kommentar