Posted on 2 Comments

“Scrappeloppis”

Pinseaften -16 ble det gjennomført scrappeloppis utenfor lokalene til Scrappehjertet. Dette er en hyggelig aktivitet som vi kommer til å ha en gang til i sommer. Her er det bare å stille opp med egne scrappesaker man ønsker å selge. Noe har man dobbelt av, noe går man lei av eller man gjør noen bomkjøp. Slike “lopper” kan bli en skatt for andre, og her kan man finne morsomme saker for en billig penge. 
Lise og Tone hadde mange fine ting å selge, og de fikk strikket litt i finværet også.
Berit passet “butikken” en stund for Irene og Kristina, og solgte selv flere flotte ting.  Mange røverkjøp på bordet her.
Scrappehjertet og Nøstet hadde mange gode tilbud……
…….og vaffelpressa med veldig gode vafler gikk jevnt og trutt.
Inne i butikken styrte unge Christian kassa med tålmodighet og glimt i øyet.
På bordet midt i butikken lagde vi en uhøytidelig demonstrasjon med maritim scrapping til inspirasjon for kundene. Sommeren står for døren og butikken har et stort utvalg i papirer med maritimt tema: AuthentiqueKaisercraftSeaside og Studiolight. For ikke å snakke om alle de superfine maritime dies som finnes i butikken nå. 
 Lene viser Berit en morsom bruk av Inka gold. Vanlig sort bazzill er preget med embossingfolder og det opphøyede mønsteret har fått et strøk av Inka gold. Dette fremhever pregemønsteret og lager et flott bakgrunnspapir. 

Denne dagen ble så trivelig og det var veldig koselig å prate med alle kundene som kom innom. Vi gleder oss til neste “scrappeloppis” på Scrappehjertet, og i mellomtiden anbefaler jeg et besøk i butikken. Håper vi sees!
Hilsen Lene
    

2 thoughts on ““Scrappeloppis”

  1. Så bra innlegg Lene, veldig koselig og moro var det virkelig! Flott demo, det var stadig en stor gjeng rundt som fikk nye ideer. Veldig, veldig bra, tusen takk:))

  2. Helt enig med Lene… kjempegøy med scrappeloppis !!

Leave a Reply