Publisert 2 kommentarer

Pion, litt shabby chic

I mange år har jeg latt vær å rufse kantene på panelene til kort. Synes andre har mestret den teknikken mye bedre enn meg. Men så begynte jeg med det på små bilder og liknende og etterhvert også på paneler. Jeg synes det gir et rustikk og tøft utseende og jeg ville prøve det på de sarte søte Pion arkene. Jeg mikset inn litt bølgepapp og en bit stoffbånd, ei sløyfe med hyssing og Crinkle ribbon for å understreke den “brune” stilen.

Grankvist og grener er en dies fra Creative Expressions.
Ta Ta: denne diesen kommer straks i butikken.

Med alle de fine småbildene til Pion er det moro å pynte innsiden av kortet også.
Hadetpåbadet! 
Lene

2 kommentarer på “Pion, litt shabby chic

  1. Det er så fint med rufse kanter. Et herligt julekort i flotte farger og dekor du har laget. Klem Synnøve

    1. Tusen takk! Dette her er liksom "min stil". Liker det litt rufsete 🙂 Klem tilbake

Legg igjen en kommentar