Publisert Legg igjen en kommentar

Pakkelapper til jul

Hei!
I dag tenkte jeg å vise dere en stor etikett med en morsom maleteknikk. Etiketten er stor nok til å henge på en flaske vin f.eks, men liten nok til en pakkelapp på en julegave.

Ok, vi begynner med å kutte ut en stor etikett med en dies, jeg har brukt Tim Holtz’ “Tag & Bookplates.
Etiketten sverter jeg med Distress Ink, Vintage photo, rundt hele veien og litt inn på etiketten. Etterpå sverter du kun kanten med Walnut stain. Så begynner du å male etiketten med rødmaling, til dette bruker du tannbørste. Dra maling over i lange drag og børst ut malingen. Ikke dekk alt papiret, la noen felter være umalte.
Tørk malingen med embossingpistol før du stempler hele etiketten med et stort stempel som likner krakelering. Det fine stempelet finner du HER. Bruk vannfast sort blekkpute.
Til slutt sverter du alle kanter med Distress Ink, Walnut stain. Da får du dette resultatet! Nå kan etiketten pyntes, og jeg har tenkt at min etikett skal bli en juletag.
Granbarpunch fra Martha Stewart, snøstjerne med tre forskjellige deler. Den største er fra Tim Holtz, movers and shapers, neste er en snøstjernepunch fra Martha Stewart og den minste er også fra Martha Stewart, en kant- og hjørnepunch med snøfnugg.
Jeg har også puttet inn noen fjær. Stempelteksten er fra Kort og Godt og rammen rundt i kraftkartong er kuttet ut med en Spelbinder dies.
Nok en tag i samme maleteknikk med lys pynt og nydelig bilde.
Dette er en morsom og lettvint teknikk du kan bruke til flere prosjekter. Bare bytt farge på malingen så får du bakgrunner til de fleste anledninger.
Lykke til! Hilsen Lene

Legg igjen en kommentar