Publisert 1 kommentar

Om en måned er det Valentines dagen …

Jeg har en venninne i England. For mange år siden fortalte jeg henne at vi ikke feierer Valentines dag i Norge. Vi gjorde det ikke den gang, men nå som verden rundt oss bobler over av nye tradisjoner har Valentines dag også begynt å få fotfeste her hjemme. 
Her er et par enkle Valentines kort som jeg har laget av Pions nyeste serie “To my Valentine” Det er en nydelig serie som kommer i hyllene hos Skrappehjertet i løpet av kort tid.  I tillegg til Papirene har jeg brukt en Martha Stuart kant punch,  Spellbinders “Valiant Honor” og “Ribbon Banners” og blomstene er La La Land “Rolled Roses” Eføyen er en dies jeg ikke husker navnet på

Dette er enda enklere, men jeg synes papirene var så fine at det var syns å dekke dem til med for mye pynt. Hjertene er en dies fra Memory Box 
Ønsker dere en fin og kreativ uke
Godt nyttår fra Irene

1 kommentar på “Om en måned er det Valentines dagen …

Legg igjen en kommentar