Publisert 1 kommentar

Ny baby – shaker card

Hei dere! Hvordan er det med kreativiteten om dagen? Jeg tenkte jeg skulle vise dere et litt annerledes Baby-kort denne gangen, så kanskje dere får lyst å prøve noe lignende. Det er et shaker kort, med selvlaget bakgrunn. Bakgrunnen inni shaker kortet er laget på hvit glatt bazzill ved hjelp av Oxide Distress og en hjemmelaget mal for å lage noe som ligner på skyer.

 Materiell jeg har brukt er:
Bazzill
Et par bilder til 

LAGE SKYER

Jeg hadde ingen dies som passet så da klippet jeg en bord med skyer for hånd, av en rest jeg hadde liggende (Bazzill) Denne la jeg så oppå den hvite Bazzillen. Deretter brukte jeg en mini blender tool og strøk blekk fra stripen med skyer og opp på det hvite med lett hånd. (se bilde under). Husk bare å begynn øverst på den hvite Bazzillen og jobb deg nedover ellers er det for gjort å kline blekket utover.  Oxide er nemlig våt lenger enn vanlig distress.  La det tørke godt når du er ferdig med bakgrunnen din, enten med varmepistol eller la det luft-tørke.

Husk å variere litt hvordan du legger malen.. noen ganger rett over noen ganger litt på skrå osv… prøv deg frem.. Øvelse gjør mester :)’

Ha en fin kreativ uke ! 
Klem fra Irene

1 kommentar på “Ny baby – shaker card

  1. Nydelig kort og en herlig teknikk!

Legg igjen en kommentar