Publisert Legg igjen en kommentar

Notatbok / Bind it all

Noe jeg hører ganske ofte fra medscrappere er at den lille rosa maskinen Bind it all står på hobbyrommet og støver ned. Det gjør den ikke hos meg, for å si det sånn. Jeg elsker den maskinen og synes det er veldig gøy å lage egne bøker. De tøffe papirene fra Simple Stories med treverk er såååå fine på notatbøkene mine. Denne boka er ganske stor, 16 x 22 cm og inni har jeg en stor notatbok med linjer. Permene er laget med papp fra mat-emballasje, og papiret er brettet over kantene på pappen. Baksidene er kledt med Bazzill. 
Det grønne papiret på venstre kant og bokstavene er Tim Holtz’ ensfargede papir, Kraft Core
(egner seg godt til å pusse på).  
Papir: Simple Stories, Birch/White Grid

Alfabetet er kuttet ut med Cricut kuttemaskin og tannhjul og Wire finnes i butikken. Tim Holtz’ Filmstripe har fått et bilde med horisonten mot Stavern .

Jeg pynter alltid inni boka også og her har jeg brukt noe av det jeg har i en eske med “tiloversbiter”. Toppen av notisblokka har fått litt av det tøffe papiret brettet over kanten og jeg har limt på noen setninger fra Tim Holtz. Hjørnene på boka er forsterket med metallhjørner.
Nok en bok med papirer fra samme serien, bare litt mørkere. Bokstavene er embosset med embossingpulver, farge aged aqua.
Papir: Simple Stories, Cedar/White Ledger

Innsiden!
Håper jeg har innspirert deg til å bruke Bind it all og mangler du maskinen kan den kjøpes på Scrappehjertet. Trykk HER om du vil se/kjøpe maskinen og les mer om den i mitt tidligere innlegg ved å trykke HER.
Kreativ hilsen fra Lene

Legg igjen en kommentar