Publisert 2 kommentarer

Morsdags kort og gaveboks

Hei hei alle samme.
Valentine og morsdage er i februar. Her i huset feiret vi disse dagene på vår måte uavhengig av kjøpe presset som er. Hjemmelagd kort og enkle gaver fra ungene med frokost på senga.
 Dette synes vi er en fin måte og gjøre det på.
Kortet og esken er laget med Lemon Craft papirer. Jeg bare digger disse papirene som har tre mønster på seg. De passer til mange forskjellige prosjekt.
Personlig synes jeg ikke at alt til Valentiner og morsdagen behøver og være rosa eller rødt.
Blir litt galt når du gir gubben et rosa kort på Valentiner dagen synes jeg da. Så hvorfor ikke lage valentiner og morsdag kort og esker i blått.
Disse Lemon Craft papirene finnes i 12×12 ark og blokker på 6×6. Jeg kjøpte hele serien, også den lille blokka. I tillegg så er det A4 ark med nydelige motiver på som passer helt perfekt til arkene.
Basen på esken er laget med Bazzill og deretter kledd med mønster papir ut og innvendig. Med tre lag papir så blir esken veldig stødig og fin.
Jeg synes det var nødvendig med litt pynt på lokket, selv om arkene er fantastiske.
Til bladene har jeg brukt en punch. Bokstavene er klistremerker som jeg har satt oppå et mønster ark og laget en vimpel av det hele.
Her ser dere boksen når den er åpnet. Det er en eksplosjonsboks, men her har jeg beholdt hjørnene sånn at gaven som ligger inni kan være litt tung.
Minner dere på og bruke skikkelig lim sånn at prosjektene deres holder seg sammen over tid.
Hilsen Gunn-Eirill

2 kommentarer på “Morsdags kort og gaveboks

  1. Åh..nydelig boks! Har også sansen for mønsterpapir med trestruktur ! Klem 😉

  2. Så lekker eske …og såå fine ark:-)
    fra marit S

Legg igjen en kommentar