Publisert Legg igjen en kommentar

Mixed media traktor

Hei hei alle sammen.
I dag har jeg lyst til og vise dere en lekebil som jeg har alterert. 
I utgangspunktet så var denne bilen trehvit. Jeg har limt på mye metall, et perle kjede, tre trådsneller og litt annet, det blir fantastisk struktur og male og tørrbøste på.
Det første jeg gjør når jeg skal alterere noe er og maler tingen i bunnfarger. På dette prosjektet så hat jeg brukt hvitt. Neste steg er og lime på mye greier med mixed media lim og lar det hele tørke skikkelig. I stedet for og male med pensel på alle disse tingene, spraymaler jeg det hele. 

Jeg har brukt flere forskjellige nyanser av blått og turkist til og spraye bilen med. Når jeg sprayer prøver jeg og få fine overganger mellom fargene. Noen ganger dekker jeg til med et håndkle for og klare overgangene skikkelig. Jeg synes også det er greit og jobbe på et håndkle istedet for plast, det blir mindre søl på deg og på arbeidet.

Jeg har gått over bilen flere ganger med spray for og få det resultatet jeg ønsket. Når alt er skikkelig tørt så begynner jeg og tørrbørste med farger som jeg synes matcher og kanskje skiller seg litt ut for at uttrykket skal bli litt røffere.

Jeg har sprayet med 13@rts og tørrbørstet med diverse malinger fra Finnabair/Prima.
Når du tørrbørster så er det viktig og ha en halvstiv pendel meg 1-1,5 cm bredde. Pass også på og ikke ha for mye maling på penselen, da blir det lett kladdete og ujevnt.

Matrial liste
mister fra 13@rts- ligger ikke i nettbutikken
Ha en kreativ dag.
Legg igjen en kommentar