Publisert Legg igjen en kommentar

Mixed media canvas

Hei hei alle sammen.
Mixed media er virkelig trendy om dagen og her kommer en liten forklaring på hva det er.
*****
“Mixed media art” er en bred definisjon som dekker mange typer kunst og håndverk, inkludert bl.a. collage og sammensetting av ulike materialer (både 2D og 3D) “mixed media” kan for eksempel inkludere maling, papir, aviser, trematerialer, knapper, tøy, foto, metallbiter, garn, ting fra naturen, fargestifter, osv! Alt du kan tenke deg!
*****
Jeg har laget mixed media på canvas og lekt meg med litt forskjellig spray, malinge, paste og voks.
Jeg har brukt et gammelt lerret som min yngste datter har malt på og over mange ganger. Grunnen til dette er at jeg får en fin start på bakgrunns strukturen. Oppå dette så har jeg brukt Texture paste fra Ranger og stencil. Når pasten var tørr malte jeg lerretet med sort gesso. For og feste blomstene brukte jeg Liquitex mixed media lim. Dette limet tar et pat tre timer før det tørker, men til gjengjeld så er det ingenting som dette av. Når limet var tørt sprayet jeg lerretet sort med Biltema hobby spray i sort matt.

Oppå blomstene har jeg brukt gull spray fra 13@rts, akrylmaling  og wax fra Finnabair. Sløyfen er støpt i leire med form fra Prima.
Når  man skal lage et mixed media prosjekt så er det bare og sette igang- ingen ting er feil og du finner dine egne teknikker og måter og bruke produkter på.
Legg igjen en kommentar