Publisert 1 kommentar

Maja Design, vintage Romance

Maja design’s nye papirer er i butikken og etterspørselen er stor. Man kan lage så mye fint med dem og kanskje det romantiske passer ekstra godt til disse papirene. Men, det er selvfølgelig mulig å lage andre ting også, papirene er allsidige.

Jeg har laget en gaveinnpakning til to kaffeposer. Hyggelig liten gave til en god venninne. Pakningen er 8 cm bred og 18 cm høy. Bunnen er 3 cm, så du trenger 2 stk 8cm x 21cm Bazzillbiter. False hver bit på 3 cm og lim disse to 3 cm-delene oppå hverandre. Da har du basen til innpakningen. Pynte utvendig og innvendig med mønsterpapiret. 
Jeg har brukt Kraft-kartong og brun Bazzill, farge Java. Mønsetrarket er fra Majas nye serie.

Inni kan du lage to lommer til kaffeposene (eller noe annet). Eskene er 11cm x 7 cm, og du preger på 1, 2, 9 og 11 cm (begge kortsidene og prege på 1 og 2 cm på den ene langsiden. Klipp bort begge hjørnene på hver bit og brett sammen til en “halv” eske du kan lime på innsiden av innpakningen. 
Hjemmelagde blomster og et privat stempel.

Papirpynten på toppen har jeg laget med Toppers_borders_corners fra Sizzix og stempelet er bare herlig. Måtte ha på noen søte blomster bak også. 
Grei liten gave å ha for hånden. 
Hilsen Lene

1 kommentar på “Maja Design, vintage Romance

  1. Å så fin den er! Digger:)))

Legg igjen en kommentar