Publisert Legg igjen en kommentar

Maja Design, minialbum

Jeg har en pakke med hjertedies fra Sizzix, der er den største diesen stor nok til å kutte ut kort eller som her: sider i et minialbum.
På forsiden av albumet ville jeg ha et lite vindu og kuttet ut et mindre hjerte midt på permen. I hullet limte jeg fast gjennomsiktig plast fra en eller annen embalasje. Så limte jeg på et hjerte til for å få en litt mer stødig perm.
Maja Design har alltid så fine “reklame”striper nederst på arkene sine. Baksiden på dem er verdt å spare på, for å si det sånn! Jeg har brukt litt av det på fronten av albumet for å pynte opp sammen med noen blomster, fra Scrappehjertets store utvalg.

For å skjule skriften bak “reklamestripa” på forsiden, limte jeg på litt “plankepapir”. 

……..og sånn ble sidene inni albumet…..
Moro å få brukt Bind it all også.

Her ser dere forsiden, med den gjennomsiktige plasten.

Klem fra Lene

Legg igjen en kommentar