Posted on Leave a comment

Maja Design, babykort

Dette kortet har jeg fått inspirasjon av fra et engelsk blad. “Posen/konvolutten” var laget i tekstil og den fungerte som en lomme til bestikk. Jeg tenkte at dette kunne overføres til papir og Ja, det funker.
Du bruker vanlig kortstørrelse på 6 inch x 12 inch, og bretter på midten. Bretten skal være bunnen på kortet. Preg 2 inch ned på frontdelen av kortet og brett den fremover og ned. Da får du flappen som ligger foran, der hvor hjertet er festet. Rund hjørnene på alle fire hjørner og begynn å pynte. Jeg begynner alltid med innsiden, den store delen som ligger bak etiketten. Så limer jeg sammen hver side opp til flappbretten og pynter videre. Flappen limer jeg ned med 3-d puter for å få litt volum. Etiketten oppi kortet er ca 5×5 inch. 

Hjertet er kuttet ut på Cricut-kuttemaskin.

Etiketten med plass til å skrive en hilsen. Kortet passer i en cellofankonvolutt.
Jeg har brukt:
Eyelets, til hempa på etiketten
Hilsen Lene

Leave a Reply