Publisert 1 kommentar

Litt romantisk kort fra meg.

Hei igjen.  Det er et par uker siden sist jeg blogget . Denne gangen har jeg prøvet meg på å lage et kort av Maja’s siste serie “Vintage Romance” Papirene finner du i Skrappehjertets butikk og nettbutikk. Jeg er ikke den største Maja-fansen i verden, men noen ganger er det moro å lage noe som er ulikt det jeg pleier å lage. Kortet er 5×7 inch.

I dette kortet har jeg brukt det arket som heter Engagement. Jeg har brukt stiched fish-tails dies fra Die-Namics. Jeg har brukt hvit og rosa Bazzill Jeg har stanset ut blader og brukt blomster som jeg har kjøpt på Skapappehjertet. Jeg har brukt litt hamp-hyssing.  Dette er et enkelt kort …

Her er noen flere flere bilder av kortet fra flere vinkler..

Ønsker dere en fin og kreativ uke 🙂
Klem Irene

1 kommentar på “Litt romantisk kort fra meg.

Legg igjen en kommentar