Publisert Legg igjen en kommentar

Litt mer Maja Design

Hei, i dag vil jeg vise dere et kort som er blitt en stor favoritt hos meg. StudioLight Essentials 99 er en dies-pakke som lager et helt kort. Jeg limer igjen langs sidene og putter inn etiketter/tagger i lommene.

Papirene jeg har brukt er fra den nye Maja Design serien: Denim & Girls. Like før jeg limte på en haug med blomster fikk jeg en tanke om at knapper hadde blitt tøffere. Og da var det bare å rote ned i knappe-esken min for å finne noen fine farger. Når knappene var på plass syntes jeg det ble finere enn blomstene. Knapper passer liksom godt sammen med dongeri.

Klem fra Lene

Materialer:

  • Bazzill: Stonewash, Admiral
  • Maja: Girls in Jeans, Amazing og Roses
  • Dies: StudioLight 99, Papirdesign (kjære konfirmant)
  • Stjernecharms: Kort & Godt
  • Bånd og knapper: privat

 

Legg igjen en kommentar