Publisert 1 kommentar

Liten gaveeske

Tro ikke at jeg har et nyttårsforsett om å scrappe mer i rosa farger i 2015. Likevel, disse papirene fra Kort og Godt er veldig søte.
Arkene finnes i mange fine farger og er delt inn i 4 firkanter på 6×6 inch. De er fine til bakgrunner på kort eller som pyntepaneler på små ting. Den rosa og lyseblå serien er supre til barnedåp og konfirmasjon.
Tilbake til mine krumspring, jeg har brukt litt rosa denne gangen og laget en liten eske med hank fylt med to små flasker “kaffetilbehør”.

Når jeg begynner å tenke konstruksjon inne i hodet mitt, må jeg lage en kladd og skrive ned målene jeg tenker vil passe. En linjal er kjekt å bruke og etter litt prøving og måling begynner ting å ta form. Her har jeg laget den firkantede esken først og så limte jeg på to høye sider på hver kortside. På med pynteark og bånd og til slutt malte jeg en blomsterpinne hvit og festet som hank. 

Sammen med det hvite båndet med snøbomber, ville jeg pynte med snøfnugg. (Har enda ikke lagt vekk julepunchene). 

Passet jo fint med <skål> stempelet her.

Kaffekos!
Boksen kan fylles med andre ting også, kanskje to-tre Distress Paint flasker.

De hvite snøfnuggene har fått selskap av noen snøfnugg i rosa filt. Let i sykurven, der kan du finne mye rart som blir kult sammen med papir!
SKÅL og god helg! Hilsen Lene

1 kommentar på “Liten gaveeske

Legg igjen en kommentar