Publisert 2 kommentarer

Kreativ bruk av dies

En type verktøy en scrapper må ha, er dies. Vi har alle en mening om hvor mange vi trenger, men kanskje er du som meg og ser at det ikke er sammenheng mellom behov og mengde. Men, det er noen type dies som kanskje kan betraktes som basis og det jeg tenker på da er SIRKELDIES.
Jeg tenkte jeg skulle vise dere et bokmerke man kan lage med en pakke sirkeldies i forskjellig størrelse.

Først begynner vi på selve bokmerke hvor toppen er kuttet ut med en tag-dies for å få en fin kant.
Da legger jeg diesen slik, sånn at jeg beholder lengden på bokmerket.
Ferdigkuttet.
Jeg vil at mønsterarket skal følge linjen til den kutta kanten, så da tegner jeg en strek på baksiden ved å bruke diesen som sjablong.
Da er mønsterark limt på og jeg har også limt på en vimpel til pynt.
Med to sirkeldies lager jeg et panel som pynten skal limes på.

Disse to sirklene skal bli en ugle.
Den store sirkelen er kroppen og den mindre er magen eller brystet til ugla.
Nå har sirkeldiesene bytta plass. Den lille sirkeldiesen skal kutte en topp på ugla som blir to dusker på hodet og den store sirkeldiesen skal kutte av litt på magen slik at buen på kropp og mage passer sammen når delene limes sammen.

Føtter og nebb puncher jeg ut med en liten hjertepunch og øynene er små sirkler jeg finner i noen av det andre verktøyet jeg har. 
Til slutt klemmer jeg fast en eyelet i hullet på toppen. Delene til ugla har fått en omgang med distress ink på kantene og limt sammen. Ho er ganske søt, ikke sant. 
Da er et bokmerke klart til høstens hyggelige boklesing.
Hilsen Lene

2 kommentarer på “Kreativ bruk av dies

Legg igjen en kommentar