Posted on Leave a comment

Konfirmasjonskort med Pion og kurs i blomsterlaging

Hei igjen…

Denne helga har vært sånn passelig aktiv men jeg har allikevel fått gjort litt.. Jeg har gjort ferdig et konfirmasjonskort, jeg har skrudd sammen et flatpakka bord og jeg har hatt kurs med 5 ivrige skrappedamer som skulle lære å lage blomster.
Det er hyggelig å lage kort til konfirmasjon, denne gangen er det et jente-kort… med stempler fra fjorårets Kort og godt sine stempler.  Det kommer guttekort senere med årets stempler…  Jeg har fargelagt stemplet som er stemplet på kraft med fargeblyanter.

Materiell som er brukt
Pion Design – Where roses grow, Rose Linen
Stemplene er fra Kort og godt
Konfirmanten er farget med Prisma Colors
Tekst-strimlene er Tim Holtz Ranger
Blomstene er snurreblomster laget med dies fra La la land
Bladene er en Memory box dies
Jeg har også lyst til å vise dere et par bilder fra kurset jeg hadde i dag.  Deltakerne har gitt meg lov å publisere bildene.  Det var høy konsentrasjon på kurset og jeg tror alle koste seg med farger, stempler og dies…  De var alle kjempeflinke!!!

Kurs er koselig på flere måter… det er sosialt. man får nye impulser og man snakker med mennesker som har samme interesse som deg selv. Lene hadde  et veldig vellykket kurs i Bind it all på fredag og Gunn Eirill skal snart ha kurs for nybegynnere i kortlaging. Der er det fremdeles plasser så det er bare å melde seg på.!
Ha en fin kreativ uke
Klem fra Irene

Leave a Reply