Publisert Legg igjen en kommentar

Konfirmasjon gutt, bordkort og innbydelse

Heisann, så var det mandag og min tur igjen. Jeg håper dere ikke har blitt lei av konfirmasjons innbydelser ennå for her kommer mitt siste bidrag i denne kategorien for i år. Denne gangen er det til gutt. Det er noe jeg ikke er god til i det hele tatt… det blir alt for feminint…. men men øvelse gjør mester…  Også denne gang har jeg laget innbydelse og bordkort som matcher hverandre

Materiell som er brukt er:
Bazzill
Stitched star Layers fra Memory Box
Stitched banners fra Die-Namics
Pion Designs Easter Greetings “Blue ornament” (baksiden av arket)
Envelope Punch Board  fra We R memory keepers
Ordet konfirmasjon er G45’s sticker sheet
Sugerøret er av ukjent opprinnelse
Fonten jeg har brukt her er “Connie” mens  inni kortet har jeg brukt en font som heter “Love and Trust”

Dette kortet kan ikke stå oppreist, fordi det er et slags konvolutt kort. 
Kortet blir lukket av en magnet. Jeg måtte avrunde sidene av kortet fordi det ble for mange lag oppå hverandre og da ble ikke magneten sterk nok. Det ble en nødløsning som endte ganske bra synes jeg. 

Så var det bordkortet til slutt. Jeg synes faktisk det ble litt morsomt selv om det er veldig enkelt. Jeg har brukt 3 lag stjerne dies og en bit av samme sugerøret som på invitasjonen som navnet er festet på. Jeg var veldig spent på om det ble for tungt for den vesle standen som jeg har laget bak, men det gikk fint.

Standen bak er laget ved å stanse ut den mellomste stjerna. Jeg har kuttet av to tagger på stjerna og scoret ca 3/4 inch fra toppen.  Når jeg har festet dette på selve hoved stjerne har jeg bare passet på at “bena” på standen bak er bitte litt lenger ned enn på selve hovedstjerna.

Vel håper du fikk noen nye ideer nå 🙂 
Ha en kreativ og fin uke 
Klem fra Irene

Legg igjen en kommentar