Publisert 1 kommentar

“kaffepåveranda’n”

Hei!
Ser ut til at vi skal få noen fine sommerdager fremover og hva er vel koseligere enn en kaffe/tekopp på naboverandaen eller i en venninnes hage?
Jeg har laget en eske som er stor nok til en pakke Moccabønner eller Vaniljetopper. Koselig å ta med som gave.
Ideen har jeg fått på et privat scrappetreff og mønsteret har jeg funnet på internett. Søk på Youtube og Envelope Punch Board, så kommer det opp en mengde fine ting dere kan lage.

Jeg bruker Envelope Punch Board til å lage esken og det er overraskende enkelt. Start med et ark Bazzill og kutt det ned til en firkant på 9 1/2 inch x 9 1/2 inch. Legg arket inn i Envelope Punch Board på 3 1/4 inch, punch og preg skrålinja. Nå ser du at arket er litt for stort slik at du ikke får preget hele linja ned. Da bare bretter du for hånd slik at pregelinja går hele veien.
Flytt arket bort til 4 7/8 inch, punch og preg skrålinja igjen.
Snu arket én gang (90 grader). Nå skal du ikke følge målene fra forrige runde men legge arket opp mot tallene på brettet og sikte deg inn på de forrige pregelinjene. Pregelinjene skal ligge på den lille turkise pila (score guide) og du kan punche og prege to ganger på hver kant på arket. Til slutt vil arket se slik ut:
Klipp et lite snitt i de små firkantene slik at du får brettet boksen!

Jeg har pyntet alle sidene, bortsett fra baksiden, med papirer fra Maja Design og blomster som passer til. Båndet jeg har festet den lange etiketten i finner du under tilbud i nettbutikken.
Lykke til!
Hilsen Lene

1 kommentar på ““kaffepåveranda’n”

  1. Are you looking for free YouTube Subscribers?
    Did you know you can get these ON AUTOPILOT AND TOTALLY FREE by registering on Like 4 Like?

Legg igjen en kommentar