Publisert 2 kommentarer

Julemerkelapper av restepapir

Heisann, så var det min tur å blogge for Skrappehjertet igjen… Denne gangen tenkte jeg å vise en morsom måte å få brukt opp litt restepapir. Resultatet ble noen søte pakkelapper til julegavene.

Det er gøy å lage pakkelapper. Man bruker det man har,  klipper og limer og vips så er restene kommet til nytte. Basisen til alle er bazzil  og Spellbinder Label dies.  Man kan bruke hvilken dies man ønsker. Kanskje du også har noen som nesten aldri blir brukt lenger?
Her har jeg laget 2 pakkelapper med reindyr. Reinsdyret er en dies jeg hadde liggende. Stemplet er fra Papirdesign som jeg har klippet ut. På den ene lappen har jeg brukt bakgrunns-stempel fra JustRite og den andre restepapir fra G45
Begge disse er laget med restepapir fra G45, også her er det samme stempelserie fra Papirdesign. I tillegg har jeg brukt en Martha Stuart punch og Heirloom reflection ornamenter fra Spellbinders.

Her har jeg brukt papir fra Papirdesign og G45. Stempel fra Papirdesign. Julestjerne er Blooming Poinsettia fra Memory box. 
Det er masse superfine julepapirer hos Skrappehjertet! Jeg har kjøpt alle mine der.   Ida skaffer nesten alt det hun ikke har … bare spør henne!! Det er ikke ofte man får nei der i gården!!
Ønsker dere en kreativ uke
Klem fra Irene

2 kommentarer på “Julemerkelapper av restepapir

  1. For noen utrolig flotte pakkelapper du har laget! Flott måte å bli kvitt restepapir. 🙂

  2. ÅÅÅÅ disse likte jeg, kjempekule!

Legg igjen en kommentar