Publisert 1 kommentar

Julekort i september

Pion Design har kommet med en nydelig serie med juleark. Vi i designteamet skal vise frem noen forslag og inspirasjon til julekort og her kommer noen fra meg.

På disse tre kortene har jeg brukt kun 2 ark; Church, christmas in Norway, et 4 delt ark med 6×6 inch biter og Pion palette, beige, et ensfarget ark som fint kan erstatte Bazzill. Nydelig avstemt i fargen etter Pion sine ark. God jul er stanset ut med en dies fra KaBoks.
Her har jeg også brukt Tim Holtz, metal pack 6×6, en herlig samling metallpapir i sølv, bronse og gull. Jeg har brukt bronse. I sløyfa henger det to små sølvbjeller som nettopp er kommet inn i butikken. Teksten er stemplet og embosset med bronsepulver.
Avlutter med en tag som ble til av restebiter. Snøstjernene er en dies fra KaBoks og den finner du HER, og blomstene finner du HER. Nok en gang har jeg hengt på to gullbjeller til pynt. 
Jeg har lagt en stjernesjablong over taggen og dratt over med texture paste. Når pasten tørker får du litt utstående stjerner og hvis du distresser over taggen med blekk får du en fin effekt. Jeg har dilla på Tim Holtz gathered twigs, som jeg har brukt på taggen. 
Hilsen Lene

1 kommentar på “Julekort i september

  1. Kjempefine Pion kort og Tag Lene:)) Håper det går bra med skulderen din!

Legg igjen en kommentar