Publisert Legg igjen en kommentar

Høst

Selv om vi scrappere er godt igang med juleproduksjonen så vil jeg gjerne vise dere litt høst. Maja Design har en nydelig serie som heter walking in the forest, og det er de arkene jeg har brukt her.

Taggen/etiketten er en kopi av en tag fra en designer fra Maja. Hun har lagt ut en arbeidvideo av taggen slik at alle kan lage den. Videoen finner du her.
Temaet på bloggen for oktober er DIES, og jeg tenkte at jeg skulle vise dere at selv om jeg ikke hadde alle diesene i videoen så brukte jeg mine egne og resultatet ble jo ganske likt. Vi skal ikke være redde for å prøve oss på utfordringer selv om vi ikke har akkurat DEN diesen eller en annen lik ting. Har man noe som likner er det bare å kjøre ivei!
Jeg likte spesielt godt den lille hyssingsløyfa og at den lille paprirstrimmelen nederst på arket ble brukt.
Kortet ble til fordi jeg ble så forelsket i papirene og bare måtte lage noe mer. Jeg dro noe av stilen med videre og jeg lagde en blomsterbord øverst på klaffen som ligger brettet over selve kortet.

Her har jeg åpnet den lille klaffen og dette er egentlig kortets forside. De supersøte gummistøvlene til Spellbinder passer jo så godt på et høstkort, og i rutete Majapapir blir det bare perfekt.
Slik er kortet inni, enkelt og greit.
Jeg anbefaler virkelig å ta en titt på videoen og jeg har sett flere som har laget taggen fra Maja-teamet og alle er forskjellige. Det er jo nettopp det som er så herlig med denne hobbyen, ingen regler eller fasit. Ta en dypdykk i diesboksen og se hvilke skatter du har! Om ikke finnes det mange nye, flotte dies hos Scrappehjertet.
Lykke til!
Høsthilsen fra Lene

Legg igjen en kommentar