Publisert 2 kommentarer

Ho ho ho, er det noen snille scrappedamer her?

Så var vi plutselig i desember måned og advent. Vi scrappedamer har vel hatt jul på hjernen en stund og en ting mange av oss tar litt i overkant alvorlig, er vel innpakking og pakkelapper. Tenkte derfor jeg skulle vise dere litt av hva jeg har pyslet med til jul.

Pakkelappene er kuttet ut med Tim Holtz Big Dies, “Tiny tags and tabs”. Så har jeg embosset noen av dem med snøfnugg-embossingfolder. Jeg liker veldig godt Tim Holtz Distress Ink Stormy Sky, og den har jeg brukt til å sverte over embossingen og alle kantene på etikettene. Så har jeg brukt diverse dies til kongler, granbar (Marta Stewart), snøstjerner og greiner. Noen halvperler og brads. Her er det gode muligheter til å få brukt opp litt rester.

Da tv-stua ble pusset opp fikk jeg litt tapet igjen og det har jeg brukt som innpakking, og pakkelappene ble inspirert av tapeten.  

Ønsker dere en fin adventstid, og husk å slappe litt av innimellom. Det er lov å smake på baksten, eller sitte å nyte julelysene med en varm kopp te/kaffe i hendene. 
Hilsen Lene

2 kommentarer på “Ho ho ho, er det noen snille scrappedamer her?

  1. Disse var kjempefine, kanskje vi skulle lage sånne neste helg i butikken?

Legg igjen en kommentar