Publisert Legg igjen en kommentar

Graphic 45, stort kort

I dag vil jeg vise deg et stort kort (7 x 5 inch) med Graphic 45 sine papirer, Home sweet home serien.

Jeg har brukt Bazzill, butter cream til selve kortbasen og skjært til en stor bit på 7 x 10 inch, falset på midten av langsiden, og fått et kort på 7 x 5 inch. Så har jeg laget en ramme av Bazzill, Jacaranda, en nydelig blå farge. Mønsterarket er G 45, grannys quilt og mønsterarket midt på kortet er fra et utklippsark med flere bilder på; G 45, apple pie.
Bildet er så fint i seg selv, så jeg har valgt å begrense pynten. De tre røde blomstene har jeg laget selv av flere utstansede blomster, rød spray og en brads i midten. Den hvite blomsten fant jeg dypt nede i blomsteresken (sikkert kjempegammel). Bladene er laget med en QK-dies.
Etiketten er kuttet ut på Cricut og stemplet med et stempel fra Kort og Godt.
Siden kortet er så stort valgte jeg å gjøre litt ekstra på innsiden. Venstre side har fått en lomme med en tagg oppi, kuttet ut med Die namics,staxdies stitched traditional tag. Diesene kutter ut en søt hullete kant rundt taggen, ser ut som man har sydd på papiret.
Høna og hanen er klippet ut fra et av bildene på mønsterarket. 
Jeg er egentlig ikke en Graphic 45 jente, men disse papirene var kjempekoselige å jobbe med. Gøy å utfordre seg selv og krype litt ut av komforsonen. Tenk, jeg har faktisk kjøpt flere G45- ark i butikken i dag 🙂 
Fargerik hilsen fra Lene
Legg igjen en kommentar