Publisert 3 kommentarer

Gavepose til vinflaske

Er det ikke rart? Vi lager ting av papir hele året bare fordi vi har lyst til det. Mange flotte ting og andre mindre vellykkede ting – men – når vi får en spesifikk oppgave så kan man få hel-blokkering 🙂  Sånn er i alle fall jeg.  En av november inspirasjonene  for oss i designteamet her på Scrappehjertet er gaver. Inni hodet mitt var alle ideene bruk opp og jeg slet veldig. Så kom jeg plutselig på at jeg hadde en vin-pose i kraft papir liggende etter forrige skrappetreff som jeg ikke hadde brukt. Med litt mønsterpapir, noen dies, stempel og embossingpulver så ble det til en brukbar gave synes jeg 🙂

Materiell jeg har brukt er: 
Kraft papir pose
Studiolight mønsterpapir Frozen
Istapp bord er en Marianne dies fra ifjor
Snøkrystall borden er dies fra Kaboks
Tagen er et bilde fra Pion, “Images from the past”
Rektanglene er fra Creative Expression Nobel Collection 
Stemplet er fra North Star Design
Stemplet med Versamark embossing-pute
Cosmic Shimmer embossingpulver  
Julestjerne er fra Marianne Designs
Embossingpulveret jeg har brukt hetet Ancient Cobber. Det gir en nydelig blank metallisk overflate.
Jeg former blomstene mine med litt vann og Delux Flower shaping kit fra Heartfelt Creations. Jeg har også brukt en shimmer penn (clear) fra Wink of Stella på blomsten, men det synes ikke på bildet dessverre.
Kanskje du også gir bort noen vinflasker til jul ? Da er kanskje en slik pose en god ide? 
Ha en fin og kreativ uke!
Klem fra Irene

3 kommentarer på “Gavepose til vinflaske

  1. Takk for opplysningen Heidi… Jeg var ikke sikker denne gangen, for jeg har hatt stemplet i flere år og det er et av de få som jeg ikke hadde emballasjen til… 🙂 Har rettet det nå!

Legg igjen en kommentar