Publisert Legg igjen en kommentar

Gavepose til jul

I disse julegave tider så er det greit og ha litt på lur.
 Jeg har laget noen poser og puttet nedi litt sjokolade og flax lodd.
Denne gaveposen lagde jeg når det var treff på Gol i begynnelsen av november.
Jeg hadde ikke så mye utstyr med meg, hadde prøvd og pakke fornuftig.
 Så med enkle midler kan mye lages.

Her har jeg brukt en vanlig gråpose som base.
 Jeg tror ikke de ligger i nettbutikken, men send mail til Scrappehjertet så for du de allikevel. 
Først så punchet jeg toppen på posen med en Martha Stewart kant punch. Hele posen har fått en fingerstrøk med hvit Gesso over seg. Bilde er fra et av utklips arkene til Pion. Først limte jeg på Doilies og satt et bånd tvers over nede. Deretter så er bilde satt på og pyntet med litt blomster som har fått et strøk med glitter lim. Innimellom blomstene så har jeg satt inn noen snøkrystaller fra en Tim Holtz dies.
Toppen av posen har jeg brettet ned, satt på magneter og limt fast sløyfen.

På baksiden av posen har jeg brukt dies nr S6-015 og stanset ut i lys gråblå Bazzill
Stempelet er fra Kort og Godt.
Legg igjen en kommentar