Posted on Leave a comment

Gaveboks med kort og konvolutter

Hei så var det min tur å blogge for Scrappehjertet igjen. Denne gangen har jeg laget en gaveeske med små kort og matchende konvolutter. I boksen lgger det også diverse skrivesaker.  Jeg brukte litt tid til å konstruere boksen, men ble ganske fornøyd med resultatet.

Jeg har laget boksen i rosa med tanke på at oktober er måneden for omtanke og honør for alle som kjemper eller har kjempet mot kreft… mitt bidrag til rosa skøyfe….

 Papiene jeg har brukt har jeg kjøpt hos Scrappehjertet og er Reprint’s flotte serie fra i fjor “Romance in Sweden. Noen av blomstene er fra Papirdesign, de store har jeg punchet og formet selv. Jeg har brukt rosa distress ink Victorian Velvet i blomstene. Bladene er La la la land craft….

Den fine chipboard rammen har jeg også kjøpt hos Ida på Scrappehjertet, jeg vet ikke helt hvilket merke det var for det stod ikke på posen det lå i.  Stemplet er fra Kort og Godt. 
Inni esken ligger det 6 kort og matchende konvolutter
Slik ser det ut oppi esken. 
 Esken blir lukket med en magnet i fronten
Ha en fin og kreativ uke!
Klem fra Irene

Leave a Reply