Publisert 1 kommentar

Farsdags-tag

Howdy!
Kanskje du har en mann eller en pappa som kvalifiserer til cowboy eller sheriff? Uansett, det nærmer seg farsdag og ønsker du å lage noe tøft kan kanskje denne taggen inspirere deg.

Jeg nevnte i et tidligere innlegg at jeg skulle vise dere hvordan jeg lager “skinn” av papir. Jeg bruker alltid Kraft-kartongen fra Bazzill. Jeg deler arket i to på 6 inch, så jeg ikke får så stor bit å jobbe med. Du kommer langt med et halvt ark. Arket farger jeg med Distress Stain, vintage photo (den er lettest å jobbe med, men du kan fint bruke en vanlig Distress Ink-pute).
Så tar jeg papiret med til kjøkkenet og lar lunkent vann renne over hele arket, frem og tilbake to-tre ganger. Ikke la det renne for lenge, da forsvinner fargen helt. Krøll sammen papiret og klem ut vannet. Klem gjerne litt tørkepapir rundt ballen av papir. Slett ut papiret og begynn å tørke det med embossingpistolen din.  Synes du papiret er veldig krøllete kan du kjøre det en gang imellom kutteplatene i kuttemaskinen din. 
Når papiret er helt tørt kan du stryke forsiktig over med en brun stempelpute slik at “knekkene” i papiret kommer bedre frem. Tørk papiret helt tørt og så er du klar til å bruke papiret i prosjekter.
Noe av det jeg tenker å bruke på taggen. Klar, ferdig, gå!
Jeg har vært på flere kurs med Betina Olslund og min kursproduksjon henger på hobbyrommet til glede og inspirasjon. Her har jeg plukket opp flere gøye ting fra tidligere kurs.

Det var litt gøy å bruke symaskinen på kantene.

Baksiden av taggen.
Material liste:
Diverse metallpynt
Diverse papir
Dies: private
Bilde: Tim Holtz
Da takker jeg for nå og lykke til med “skinnproduksjon”!
Hilsen Lene

1 kommentar på “Farsdags-tag

  1. Også så flott resultatet ditt ble! Digger det kortet du laget med gule blader og "skinnet" på 🙂

Legg igjen en kommentar