Publisert 1 kommentar

Et Valentinekort til

Hei Scrappere!! Tenk at vi er midt i januar allerede. Før vi vet ordet av det er februar med både Morsdag og Valentinesdag. Mordag faller på samme dag som Valentinesdag i år, nemlig 14. februar.
Jeg ble mamma for første gang på Mordag, derfor husker jeg alltid at den er andre søndag i Februar.

Jeg holder på med en gave til Mordag, men den er ikke helt ferdig. Den kommer i bloggen neste uke. Derfor blir det enda et Valentineskort denne uken. 

Jeg har brukt Pion igjen serien “To my Valentine” I tillegg har jeg brukt Martha Stuart punch arround the page, blomster og blader er dies fra La La Land, banner dies er Die namics. Rammen er en Chipboard jeg har kjøpt når jeg var på tur i Polen, men Ida på Scrappehjertet har mange fine hun også.

Her er innsiden av kortet.
Ønsker dere en fin kreativ uke:)
Klem Irene

1 kommentar på “Et Valentinekort til

Legg igjen en kommentar