Publisert Legg igjen en kommentar

Et blått julekort…..

Så ble det min tur å blogge igjen.  Jeg hadde først laget et kort annet kort jeg skulle blogge, men jeg har klart å slette bildene, og siden jeg allerede hadde levert fra meg kortet fikk jeg ikke tatt nye bilder. Derfor fikk jeg veldig dårlig tid i dag for jeg måtte lage et nytt kort i full fart

Jeg tror aldri jeg har laget et julekort med Kaisercrafts papirer før, men synes disse var så fine at jeg måtte prøve lage et kort. Papirene jeg har brukt hører til serien “Frosted”

Selve kortet er  6×6 inch og hoved papiret jeg har brukt heter “Frosted Frozen”. Kristornene er stanset ut av papiret som heter “Frosted Chilly”. Nesten alle diesene er fra Creative Expression, Festive Collection 2016 og 2015. Snowflake Filigree Frame, Poinsettia, Holly Sprays, Pine Bough

Jeg har formet Julestjernene med litt vann og stylus-settet som hører til “Tool in one” Støvbærerne tilhører et annet blomstersett… det har dere sikkert flere av.. Jeg har limt på glassperler og satt en sølvbjelle som senter i blomstene.

Jeg har som alltid brukt mye “dimention tape” for å fæ litt mer 3d effekt

Ønsker dere alle en fin og kreativ uke 🙂 

Klem fra Irene

Legg igjen en kommentar