Posted on Leave a comment

endelig…………..Maja jul

Lappeteknikk-kort, Kurs i butikken 27. september klokka 11.00

Endelig dukket julearkene til Maja Design opp i butikken, og jeg har allerede fått laget en del julekort. Siden jeg ikke kaster en eneste papirbit (omtrent), fant jeg ut at restene skulle brukes. Da kom jeg på en teknikk jeg så første gangen på et scrappetreff på Fredtun, nemlig lappeteknikk i papir. Siden jeg er en gammel lappeteknikker synes jeg dette er en morsom “greie”.

Jeg skjærte remser av papiret til 1 1/4 inch, og delte remsene opp i firkanter på 1 1/4 x 1 1/4 inch. Noen firkanter ble klippet på skrå fra hjørnet til hjørnet for å få trekanter. Disse små bitene limte jeg rett på ei ramme av Bazzill og laget mønster. Her en stjerne. Bånd og knapp er nesten obligatorisk på et kort med lappeteknikk.

Sånn er kortet inni, med dies fra Marianne Design, skøyter og slede. Snøstjernene er punchet ut med en punch fra Martha Stewart.

Et annet julekort i samme teknikken men med ark fra Tim Holtz.
Eller hvorfor ikke et vanlig bursdagskort med enkle firkanter?
 Dette er ikke vanskelig så prøv selv med restepapir eller kom på kurs i butikken lørdag 27. september klokka 11.00!
Snakkas!


Leave a Reply