Publisert 1 kommentar

Endelg får jeg blogget igjen.

Hei scrappeverden. Endelig kan jeg få blogget igjen.  Den gamle pc’n min tok kvelden for et par uker siden og jeg har derfor ikke fått blogget. Uheldigvis forsvart også bilder av prosjektene jeg skulle ha blogget sammen med min gamle pc. Jeg skulle ha blogget om Alphabeth punch board, men det går ikke…. Du finner dette prosjektet om du besøker Scrappehjertet i Stavern… 

Nå har jeg istedet laget noen kort med de nye diesene som er å få kjøpt på Scrappehjertet.  Diesene kommer fra Creative Expression, og er helt fantastiske.  De har masse muligheter og de kutter helt perfekt.

Dette kortet har jeg brukt “Classic Adorned Squares” fra Noble Serien. Denne serien gir deg en haug med muligheter. Du kan mikse og matche lagene, du kan lage dimentions ved å bruke foam-tape.. det er bare fantasien som setter grenser.

Diesen jeg har brukt her heter “Classic Adorned Design” også fra Noble Collection. Dette er samme serie som forrige kort og mulighetene her er like mange. Det som er greia med diesene fra Creative Expression er at de har egne “kuttedieser” mellom hver av de dekorative insertene, noe som gjør de veldig anvendelige. På dette kortet har jeg også brukt Mosaic Leaves – dies fra C.E. Blomsten er en dies fra Studio Light og Gratulerer er en dies fra Papir design. Papiret jeg har brukt er en liten rest fra et gammelt ark fra Pion.

Dette kortet er helt ulikt meg i farger… er egentlig ikke så “sort og hvit” av meg… men måtte prøve noe nytt. Jeg har brukt to forskjellige serier på dette kortet. Ovalen heter “Geneva” fra Swiss Collection, mens “kante-diesene” Heter  “Pictor” fra Gemini Collection Også her er blomsten er en dies fra Studio Light og Gratulerer er en dies fra Papir design

Håper dere har fått litt inspirasjon til å lage noe av litt mer “ukjente” dieser… Disse kan anbefales på det varmeste. 
Ha en fin kreativ uke 
Klem fra Irene

1 kommentar på “Endelg får jeg blogget igjen.

  1. De ble veldig fine Irene! De står så fint i butikken:))

Legg igjen en kommentar