Publisert Legg igjen en kommentar

Enda fler pakkelapper

I dag er det noen utstansede julekuler som er basisen for pakkelappene mine.  Disse er Spellbinders som jeg har hatt i mange år. Jeg er ikke sikker på om disse kan skaffes lenger, men du kan jo bruke hvilken som helst juledies å lage det samme.  Disse julekulene er nestabilities men avstanden mellom størrelsene er såpass store at jeg måtte tegne og “fussycutte” mønsterpapiret for å få en passelig kant med basisfarge for å ramme inn mønsterpapiret.

Jeg har brukt restepapir av G45 A Christmas Carol på den røde og grønne tagen. Det papiret er bare nydelig. Den lyseblå tagen med snemenn er jeg ikke sikker på, men det er en av fjorårets kolleksjoner. Snøkrystallene er flere dieser satt oppå hverandre med foam tape. Alle har vel noen snøkrystallpuncher eller dies de kan bruke til dette.  Bannerene som er satt på hver tag er Clear Stampes fra Papirdesign som jeg har stemplet med Archival Ink fra Ranger “Potting Soil” og klippet ut for hånd.  Jeg bruker disse clearstampene hele tiden… er veldig glad i dem.  Scrappehjertet har et stort utvalg av stempler!

Her er noen nærbilder

 Ha en flott og kreativ uke alle dere 🙂 
Irene
 

Legg igjen en kommentar