Posted on Leave a comment

En liten smak av jul med Pion

Pion Design har kommet med noen søte juleark, Greetings from the North Pole. Begynnelsen av september har vært helt strålende flott, så det er litt rart å sitte ute i solen med papirer fulle av snøfnugg og små snøbabyer. Ja ja, her skal det lages julekort og det spørs om ikke jeg har lagt fantasien i selve kortets oppbygning enn sammensetning av papirer. I alle fall, her er kortet mitt og jeg tror dette er et populært kort ute i den vide verden for jeg har sett det flere ganger på nettet den siste tiden. Her er en link til mal på kortet og fortvil ikke, det er ikke vanskelig, bare veldig morsomt.
Kortet måler 4 x 6 inch og jeg har laget et magebelte på kortet fordi det blir ganske tykt og spriker litt. På magebeltet har jeg kuttet ut den store snøstjerna til Tim Holtz, i kraftfarget bølgepapp, og embosset med embossingpulver, farge Ivory.
En snøstjerne i metall og en gammel knapp pynter opp i midten.
Når du åpner kortet, vrir midtdelen seg og folder seg opp med fire små paneler. Jeg har stemplet med små nye stempler fra Kort og Godt.

Mange søte motiver på arkene fra Pion. 

Prøv å lage kortet selv og hvis ikke du får det til, og skal på høst-treffet til Scrappehjertet, kan jeg hjelpe deg der. Spør etter Lene 🙂
Tidlig juleklem!
Leave a Reply