Publisert Legg igjen en kommentar

Dutch Doobadoo

Noen ganger kan det være greit å få litt hjelp med kreativiteten. Dutch Doobadoo har en serie med ferdige stensiler/maler til kort eller pynt til LO. Hvordan du vil lage figurene er helt opp til deg og de fleste stensilene har en ekstra utstanset kant på innsiden av den ytterste kanten slik at du kan få laget et lag med papir/panel oppå rammen. 

Her har jeg laget et kort av flaskestensilen, og kortet er laget med papirer fra Maja Design. Hjertet på etiketten er kuttet ut av papp og jeg har strøket et lag med hvit Gesso over. Før Gesso’n tørker har jeg stemplet med et stempel med tekst på. Når Gesso’n er tør maler jeg med de fargene jeg vil ha. Til slutt har jeg strøket over med InkaGold.
Neste kort jeg har laget er med malen til et fyrtårn. Jeg har valgt litt utradisjonelle farger på papiret, men jeg syntes det ble litt tøft med alle mursteinene. 
Vinduer og dør er kuttet ut med dies fra et hus og malt med Crackle Paint fra Tim Holtz. Som du ser av malen er det ferdig med vinduer og dør, men jeg valgte en egen variant.
Kortet inni med skrivefelt.
Anker er en gammel QK dies, malt med litt sølv og brun gull InkaGold.

Ble plass til en gratulasjonhilsen også. 
Materialer:
Dutch Doobadoo stensiler
Hilsen fra Lene

Legg igjen en kommentar