Publisert Legg igjen en kommentar

Dies og Kaiserkraft

Hei, hei! Denne gangen har jeg lekt med Bind-it-all maskinen og laget to notisbøker med de kule arkene til KaiserKraft. Jeg har valgt å bruke den store Bigz die, arrow fra Tim Holtz. Røffe piler i sterke farger passer godt til disse papirene. 
Den hvite notisboka er enkel og har fått to selvlagde blomster laget av fire sirkler lagt oppå hverandre med en brads i midten. Bretta og rufset litt i kantene på blomsten for å “tøffe” den opp litt.
Den øverste røde pilen viser to sorte brads med hvite prikker. Det er noe av det aller første jeg kjøpte som fersk scrapper, prikkete og stripete brads. Ja ja, litt nostalgi her, altså.
Øverst har jeg pynta med en bit sort Bazzill og oppå den litt mer KaiserKraft (med piler). På papirene har jeg brukt en kantdies fra Tim Holtz som jeg klarte å kapre på scrappe-loppemarked. En varm og fin sensommerdag var det loppemarked utenfor Scrappehjertet og det var veldig morsomt. 
Innsiden av permene er også pyntet litt. Et av arkene fra Kaiser er full av fine tekster som er supre å klippe opp. Deilig at noe er enkelt også!
Ha en enkel og grei dag, folkens!
Klem fra Lene

Legg igjen en kommentar