Design teamet

Eier og driver av Scrappehjertet.
Ida Birgitte Weldingh Eftedal
Eier og driver av Scrappehjertet.
Kristina Erlandsen Engene
Kristina Erlandsen Engene
Jeg er en blid sommerjente fra Larvik, mann to barn og en liten hund -det er min lille familie. Jeg begynte med denne hobbyen i 2005, og fortsatt er jeg lidenskapelig opptatt av papir,lim og stæsj og ellers alt som denne verden har å tilby. Min stil…vet ikke om jeg har noen stil, men er veldig glad i å lage kort til gutter.
Gunn-Eirill
Jeg er ikke en typisk scrapper som bare lager kort og LO. Jeg synes det er utrolig gøy og bygge 3D og lager dette på Silhouette maskinen. I 2007 startet jeg og leke med papir og det har tatt litt av. Jeg holder endel kurs i Larvik og noe rundt i landet.
Lene Kalleberg Nilsen
Lene Kalleberg Nilsen
Jeg er ei scrappeglad dame fra Larvik på 50 år. Papir og lim opptar mye av min tid og jeg liker veldig godt å sitte på hobbyrommet og lage nye ting i papir. Stilen min blir nok betegnet som enkel og ren men jeg blander også inn litt rufsete utseende med riving av kanter og distress ink. Jeg liker å lage ting som har litt nytteverdi og som kan brukes som gaver. Mine favoritt papirdesignere er Maja Design og FabScrab og selvfølgelig Tim Holtz. 
Berit Håkonsen
Berit Håkonsen

Jeg er ei dame på snart 51 år som er hekta på scrapping. Jeg bor i Larvik, er gift og har både barn og barnebarn. Jeg lager stort sett kort,esker og slike ting som har en nytteverdi og som kan brukes som gaver. Men det hender en sjelden gang at jeg lager en LO. Min stil er nok litt det sukkersøte, men kan innimellom driste meg til å prøve meg på litt røffere ting også. Gøy å prøve noe utenfor komfortsonen.
Irene Thorstensen

Irene Thorstensen sitt profilbilde
Jeg tror alltid jeg har holdt på kreative ting. Papirhobby oppdaget jeg for ca 15 år siden. Dengang var det mest LO’er som sto i fokus, mens i dag er jeg aller mest glad i å lage minialbum og kort. Jeg elsker Spellbinder dies og tror aldri jeg kan få nok av dem. Jeg er også svak for fine stempler som jeg kan varme-embosse. Det passer så fint sammen med spellbinder kortene jeg lager. Jeg kan ikke tenke meg noe som er mer avslappende enn å pusle med papirhobby på fritiden.
Kari Aske