Posted on Leave a comment

Bryllupskort i hvitt og sølv

Hei alle, God påske!! Denne påsken ble ikke helt som jeg tenkte meg. Jeg har hatt besøk, og det har vært koselig,…. men jeg hadde også  store planer om å strikke og kanskje scrappe litt.  Dessverre har høyre armen min slått seg helt vrang så det har ikke blitt mye hverken strikking eller scrapping.

Dette kortet var nesten ferdig før påske så jeg klarte å få satt det sammen slik at jeg fikk blogget til tross for den dumme armen.

Jeg har laget en ramme med hjelp av to dieser fra Creative Expression  Noble squares og en Martha Stuart Punch. Jeg fikk ideen fra Pam sjekk gjerne hennes forklaring her.

Material-liste

Ranger Sølv embossing pulver
Heartfelt Creations ” Classic Rose” Dies og stempel
Creative Expression : Noble Squares
Bryllupstempel inni – Clear Stamps fra Kort og Godt
Kjære Brudepar – dies fra Papirdesign.
Sommerfugldies – Wild Rose

Blomstene er stemplet og embosset med sølv embossingpulver fra Ranger. Deretter er de formet med De-lux flower shaping sett fra Heartfelt Creations.

 Inni har jeg stemplet et gammelt bryllups stempel fra Kort og godt med Versamark og embosset med sølv og ellers bare laget et panel med sølv og med glatt hvit Bazzill oppå til å skrive på… Jeg ville holde det enkelt men elegant.

Ønsker dere en fin uke 🙂

Klem fra Irene

Leave a Reply