Posted on 2 Comments

Brette-kort med mal

Denne gangen har jeg et brettekort laget med Maja Design å vise frem. Dette er også laget i serien Vintage Romance. Malen på dette kortet har jeg fått av andre scrappere, så jeg vet ikke hvem som har laget det. Målene jeg har brukt finner du litt lengre nede i innlegget her.

Til selve kortet har jeg brukt hvit Bazzill, og for å få et stødig og litt kraftig kort har jeg også laget paneler av blå Bazzill. Mønsterarkene jeg har brukt er: Engagement og Love Notes. Jeg har brukt begge sider av arket. Alle kanter er svertet med Distress Ink i fargen Vintage Photo.
Halvperlene er fra Papirdesign, og blomstene er litt forskjellige produsenter.
Til bladene har jeg brukt en puncher, og sølvhjørnene er klistremerker som jeg hadde liggende.
Stemplene er alle fra Kort og Godt, fra litt forskjellige stempel-plater.
Som alltid har jeg pyntet litt med Stickles i fargene Star Dust og Silver til slutt.

Mål på kortet:

Kartong:     6 x 11 inch.   Preges på 2 3/4 og 5 1/2 inch. på venstre side.

                    5 x 7 inch.     Preges på 2 3/4 inch på høyre side.

Den minste kartongen skal limes på den største, slik at du får et skrivefelt og en “flapp” til å brette.
Men dette ser du ganske tydelig på bildene. Hvis du ser på det siste bildet, ser du hvordan alle brettene skal brettes.

For å få en lukke-mekanisme, fester du en bit med kartong og evt. mønsterpapir/stempeltrykk eller lignende på midten, utenpå kortet. Husk å ikke lime denne helt ut, det må være en åpning til å putte “flappen” til høyre inni, slik at kortet låses.

Dette var et artig kort å lage, så håper flere ble inspirert til å prøve det ut.

Det aller meste jeg har brukt, får du kjøpt i butikken til Scrappehjertet.

Ha en super helg! 

Hilsen Berit

2 thoughts on “Brette-kort med mal

  1. Kjempefint kort Berit!

  2. Flott kort i stilg bretteteknikk !
    Ha en fin dag,klem

Leave a Reply