Publisert Legg igjen en kommentar

Bordplassering til konfirmasjon

Hei alle sammen! 
I mitt forrige innlegg brukte jeg det nydelige papiret fra Papirdesign som heter Blomsterbukett. Da viste jeg en konfirmant invitasjon. Denne uka viser jeg noen ideer til bordkort, to i samme papirene og én med et tøffere utseende.
På denne har jeg kuttet ut to like etiketter eller tagger. Nederste del av etiketten er brettet og hver del av bunnen er limt litt over den andre. Inni denne lille “esken” kan du legge en god konfekt eller annet som kan glede Bestemor 😉
Denne lille esken er laget med Envelope Punch Board og mønster til denne finner du HER.
Til slutt viser jeg nok en “eske” laget av to etiketter. Til disse bordkorta kan du bruke hvilken som helst tag-dies og størrelsen bestemmer du selv. Til denne maskuline utgaven har jeg brukt Papirdesigns Kontraster, som har stjerner på baksiden. Bokstavene er punchet ut med Martha Stewart bokstavpunch
Hilsen Lene
Legg igjen en kommentar