Publisert 1 kommentar

Baby boks

Baby er mnd tema hos Scrappehjertet.
 Husk og være med på utfordringen.
Jeg har kledd en sekskantet boks med Maja Design papirer- Vintage Baby. 
Denne boksen er relativ stor så den kan brukes som en gaveboks eller til og ha minner i.

Boksen er grunnet med Martha Steward`s akryl maling. Denne malingen er relativt ny på markedet og er helt fantastisk fin og jobbe med, Denne akryl malingen kommer i mange forskjellige farger og glanser. Jeg har brukt en rosa perlemors maling på dette prosjektet.

Jeg har børstet alle kantene med brun Distresse ink.

Banner diesen er fra La-La land

Stengene er tykke sugerør som er så utrolige populære for tiden.

 For og få limt på disse tynne utstansede swirlene så har jeg brukt Xyron tape maskinen. Den er helt genial til bruk på bitte små og tynne ting- ikke noe lim søl overhode.

Blomstene har blitt finger malt med Gesso og glitterlim.

Denne vuggen har jeg laget ut fra en barnevogn dies fra Marianne Design. Jeg dieset ut 2 stk og klipte av understellet på vognen, deretter skjærte jeg ut en remse som var 4 cm bred og scoret på 1 cm inn fra hver side. Får og få bøyd denne remsen så må det klippes mange hakk i ytterkant på remset- helt inn til score merket. Så limte jeg fast remsen mellom de utstansede delene.

Blomstene er fra Storyteller, Petaloo og Hoby House. 
Ønsker dere alle en fin og kreativ dag.

1 kommentar på “Baby boks

  1. Nydelig boks med masse flotte detaljer,Gunn-Eirill !

    Klem fra Helle

Legg igjen en kommentar